+389 (0)2 / 3137 - 804 info@jogomerkur.com.mk
logo

Цел на компанијата

Основна цел на компанијата е создавање на квалитетни осоговски млечни производи кои го содржат традиционалниот вкус, а сепак произведени со најсовремената технологија.

Квалитет

Во секое време на нашите потрошувачи да им понудиме здрави квалитетни осоговски млечни производи. Зголемување на капацитетот на производство и производство на нови артикли.

Задоволни потрошувачи

Осоговските млечни производи со својот карактеристичен вкус и арома ги освојуваат и најпребирливите гурмани. И после 20 години останавме верни на нашите потрошувачи.

youtube play

Новости

seperator

Постави прашање

seperator