+389 (0)2 / 3137 - 804 info@jogomerkur.com.mk

ovci-pita

Posted in Кашкавал, on 23 May 2016, by , 0 Comments

Осоговски овчи кашкавал
    Произведен по традиционален рецепт пренесуван низ поколенијата од одбрано овчо млеко со потекло од Осоговието. Кашкавал со зеленикаво жолта боја, препознатлив посвојата арома, полномасен, со единствен вкус и со ферментација во посебно контролирани простории најмалку шест месеци. И најпрбирливите уживаат во него и одлично се вклопува со сите Македонски вина.
Повеќе ...
tost-steka

Posted in Јого брендови, on 28 October 2015, by , 0 Comments

Јого тост за пица и сендвичи
       Јого тост за пица и сендвичи е дел од нашите бренд производи и е прехранбрен производ произведен по технологија на топени сирења. Произведен е од млечни протеини И растителни масти со природна арома на ајдамер. Одличен за пици, тостови повеќе видови сендвичи
Повеќе ...
tost-2

Posted in Јого брендови, on 28 October 2015, by , 0 Comments

Јого тост за пица и сендвичи
       Јого тост за пица и сендвичи е дел од нашите бренд производи и е прехранбрен производ произведен по технологија на топени сирења. Произведен е од млечни протеини И растителни масти со природна арома на ајдамер. Одличен за пици, тостови повеќе видови сендвичи
Повеќе ...
16_02_2016_jogo_merkur_yellow_cheese_9_osogovski_kashkaval_ovchi_exclusive

Posted in Кашкавал, on 28 October 2015, by , 0 Comments

Осоговски овчи кашкавал
    Произведен по традиционален рецепт пренесуван низ поколенијата од одбрано овчо млеко со потекло од Осоговието. Кашкавал со зеленикаво жолта боја, препознатлив посвојата арома, полномасен, со единствен вкус и со ферментација во посебно контролирани простории најмалку шест месеци. И најпрбирливите уживаат во него и одлично се вклопува со сите Македонски вина.
Повеќе ...