+389 (0)2 / 3137 - 804 info@jogomerkur.com.mk

  • 16_02_2016_jogo_merkur_white_cheese_6_osogovsko_kravjo_sirenje

Posted in Сирење, on 27 October 2015, by , 0 Comments

Осоговско кравјо сирење

Произведено од пастериозирано кравјо млеко, изработено по традиционален рецепт со модерна технологија. Со кристално бела боја и прпознатлив вкус, со ферментација во посебно контролирани простории најмалку два месеца. Одлично за салати и други национални јадења.

Повеќе ...